Laptopul nu porneste

De multe ori in cazul in care laptopul nu mai porneste cauza poate fi externa. Verificati in primul rand cablul de alimentare , poate fi sarit din priza sau din incarcator sau cablul poate fi intrerupt. De vina poate fi si incarcatorul. Avem pe stoc alimentatoare pentru majoritatea laptopurilor de pe piata. In toate aceste cazuri laptopul functioneaza inca pe baterie.

Daca ati eliminat situatiile de mai sus , trebuie sa veniti neaparat in service. Defectul poate fi de la mufa de alimentare interna , de la circuitul de alimentare de pe placa de baza sau de la oricare componenta defecta care poate bloca alimentarea laptopului.

Avem solutii pentru toate aceste cazuri.

Laptopul se supraincalzeste

Cum va dati seama daca laptopul a devenit prea fierbinte ? Se poate inchide singur in timpul functionarii pentru a nu se arde procesorul. Turatia ventilatorului se mareste chiar daca laptopul nu este folosit intens. Nivelul de zgomot al ventilatorului este mare sau dimpotriva acesta nu se mai invarte. 

In toate aceste cazuri o curatare de praf si schimbarea pastei la procesor rezolva problema.  Supraincalzirea laptopurilor este cea mai frecventa cauza a defectarii acestora, va recomandam sa veniti in service imediat ce constatati ca laptopul se supraincalzeste.

Daca nivelul de zgomot al ventilatorului este mare acesta poate fi descentrat sau uzat si necesita schimbarea cu unul nou.  

Laptopul are ecran negru

Daca laptopul este pornit dar displayul nu afiseaza pot fi diverse cauze. Displayul poate fi defect. Circuitul de alimentare sau sistemul de iluminare al displayului poate fi defect. Chipul video sau chipsetul placii de baza pot fi dezlipite sau stricate. Cablul dintre display si placa de baza poate fi uzat. 

In toate aceste cazuri trebuie sa veniti in service pentru o evaluare.

Am varsat apa pe laptop

Toti apreciem o cafea buna in timp ce lucram sau un suc / bere in timpul relaxarii in fata laptopului. Accidental lichidele se pot varsa pe laptop. Ce facem in acest caz ? 

Deconectati de urgenta laptopul de la sursa de curent si scoateti bateria. Indepartati lichidul de pe laptop. Nu folositi surse de aer cald pentru uscare ( uscatoare de par sau aeroterme ) puteti topi unele zone in plastic. Veniti de urgenta cu laptopul in service.

Nu mai merge tastatura

Tastaturile laptopurilor se defecteaza in general din cauze mecanice sau in urma interactiunii cu diverse lichide.

Livram din stoc sau la comanda tastaturi pentru majoritatea modelelor de laptop.

Nu se mai incarca bateria

Bateriile laptopurilor se consuma in timp  in functie de modul de utilizare al lor. Daca bateria "nu mai tine" si doriti sa pastrati mobilitatea laptopului dumneavoastra este timpul sa va cumparati una noua. Comercializam baterii pentru majoritatea laptopurilor existente pe piata. 

Orice alta problema

Rezolvam orice alta problema a laptopului dumneavostra.

Mufe alimentare , HDMI, USB , Lan sau audio  defecte ? Le reparam sau le inlocuim.

Devirusari , instalari drivere si recuperari date. 

Inlocuim hard disk uri, dvdrw sau memorii defecte. 

Reparam sau inlocuim balamale rupte.

Orice alta problema hardware a laptopului .

Display laptop spart

Ne cumparam un laptop in primul rand pentru mobilitate. Orice laptop in miscare poate suferi accidente. Cele mai frecvente sunt spargerea ecranului sau contactul accidental cu diverse lichide. Se poate intampla oricui. 

Alte defecte pot aparea datorita uzurii in timp al displayelor : dungi , pixeli morti , pete sau chiar disparitia totala a imaginii.

Inlocuim display-uri pentru majoritatea laptopurilor comercializate in Romania sau le reparam pe cele al caror defecte permit accest lucru. 

 

 

Reparatii laptopuri